ΓΝΩΜΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Χειρουργήθηκα από τον κο Αλεξίου για βουβωνοκήλη και ομφαλοκήλη στις 15.1.2021. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και γενικά είχα πολύ καλή εξέλιξη ήδη 5 ημέρες μετά. Ο κος Αλεξίου είναι ένας πολύ έμπειρος και καταξιωμένος  επιστήμονας και εξαιρετικός άνθρωπος. Από την πρώτη συνάντηση μας έδειξε βαθύς γνώστης του ιατρικού μου προβλήματος και του ενδεικνυόμενου τρόπου αντιμετώπισης του και μου εξήγησε τι έπρεπε να γίνει. Στο νοσοκομείο ήταν παρών και μετά το χειρουργείο και το τηλέφωνό του είναι πάντα διαθέσιμο για οτιδήποτε χρειασθεί. Τον ευχαριστώ θερμά και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Georgios Sinanis

Γνώρισα τον Δρ. Αλεξίου στο διάστημα που ανέλαβε την χειρουργική επέμβαση της μητέρας μου. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, την αμεσότητα του καθώς και την ιατρική προσέγγιση του με ηρεμία και σαφήνεια. Άριστος επιστήμονας με πολύ υψηλή κατάρτιση αλλά το κυριότερο ένας υπέροχος άνθρωπος, πάντα προσιτός και δίπλα μας μετά την εγχείρηση.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
Αγαπητέ μας γιατρέ σας εύχομαι από καρδιάς να είστε πάντα καλά!!

Dimitris Nanos

Ο Δρ. Αλεξίου είναι εξαίρετος επιστήμονας ο οποίος παράλληλα διαθέτει τα χαρίσματα της επικοινωνίας, της κατανόησης και της υπομονής με τον ασθενή και την οικογένειά του. Όσο για την Κεντρική Κλινική Αθηνών αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το προσωπικό της, εννοείται τους γιατρούς αλλά και τους ευγενικούς φύλακες, την χαμογελαστή και αποτελεσματική κοπέλα στην υποδοχή και τις ακούραστες νοσηλεύτριες που όλοι συντονισμένα επιτελούν ύψιστο λειτούργημα. Θερμές ευχαριστίες, Μαρία Βιτζηλαίου

Maria Vitzi

Εξαιρετικός ιατρός, με άριστη γνώση του αντικειμένου και ευρύτατο φάσμα γνώσεων. Άνθρωπος με καταπληκτικό χαρακτήρα και αξιοθαύμαστη ηρεμία, που στη μεταδίδει. Μου έκανε επέμβαση αιμορροΐδων  και εκτός ότι όλα πήγαν καταπληκτικά μου απέβαλε  όλο το άγχος και την φοβία που είχα. Επίσης χειρούργησε δύο φορές τον πεθερό μου επέμβαση κήλης και επέμβαση εντέρου με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Lina Eustratiou

Συνάντησα τον χειρουργό κύριο Αλεξίου στα Επείγοντα της Κεντρικής Κλινικής. Αμέσως με έκανε να νιώσω ήρεμη και να τον εμπιστευτώ, πράγμα πολύ σημαντικό για έναν ασθενή. Η διάγνωση του ήταν άμεση και ακριβής και μου έδωσες όλες τις εναλλακτικές για τη λύση του ιατρικού ζητήματος μου. Εξαιρετικός επιστήμονας, πολύ καταρτισμένος και ενημερωμένος και που σε κάνει να τον εμπιστευτείς. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Christina Roussou

Εξαιρετικός χειρουργός, με γνώση, ψυχραιμία, αμεσότητα που κερδίζει την εμπιστοσύνη του ασθενή, ευγένεια και ανθρωπιά! Πολύ προσιτός και οικείος. Είναι χαρά να συναντάς τέτοιους επιστήμονες που σου κάνουν το πρόβλημα σου απλά μια εμπειρία ανάλαφρη. Έχω υποχρέωση να αναφέρω την υπέροχη εμπειρία στην κλινική του, όπου κάθε άτομο από τον τελευταίο νοσηλευτή και νοσοκόμο είναι ένα χαμόγελο και μια θετική κουβέντα.

Konstantina Kousouri

Η εμπειρία μας ήτανε πραγματικά απίστευτη. Ο γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος πρώτα απ’ όλα ευγενέστατος, και φυσικά από τους καλύτερους γιατρούς που έχουμε στην Ελλάδα. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή.. Συστήνω ανεπιφύλακτα να τον επισκεφτείτε έστω για να πάρετε μία γνώμη. Και η κλινική και το προσωπικό όλοι ήταν Εξαιρετικά ευγενικοί και εξυπηρετικότατοι… Σας ευχαριστούμε πολύ

Alexandros Notas

Εξαίρετος επιστήμονας και κυρίως άνθρωπος! Ευγενικός, υπομονετικός, επεξηγηματικός, έμπειρος και προσεκτικός. Σαφή, πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για τη διαδικασία. Απόλυτη συνέπεια και υποστήριξη στη μετέπειτα παρακολούθηση. Με ειλικρινές ενδιαφέρον για το ασθενή. Ευχαριστώ τον ίδιο και τη βοηθό του για την άριστη αντιμετώπιση που είχα!’

Sotiria Lioni

Πρώτα από όλα άνθρωπος! από την πρώτη στιγμή ένιωσα ασφάλεια και εμπιστοσύνη …εξαίρετος γιατρός και αποτελεσματικός ..πρόσφατα ασθενής του και δεν θα μπορούσα να βρω κάποιον καλύτερο για την περίπτωση μου ..όλα πήγαν παραπάνω από τέλεια …και ο ίδιος και το προσωπικό που συνεργάζεται άψογοι σε όλα…σας ευχαριστώ για όλα!!!πολλά συγχαρητήρια!

Eleana Xatzi

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Εγώ απευθύνθηκα στον κ. Αλεξίου μετά από μια μέρα στα νοσοκομεία, όπου κανένας δεν έβρισκε τι έχω. Όχι μόνο με είδε χωρίς ραντεβού αλλά με εγχείρισε κιόλας την ίδια μέρα. Δεν ένιωσα κανένα φόβο, εφόσον  ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι άψογοι επαγγελματίες.

Anthi Zoupa

Ευχαριστούμε θερμά τον εξαίρετο χειρουργό κ. Αλεξίου, ο οποίος με επιστημονικό κύρος, υπευθυνότητα και ήθος, ανέλαβε μια ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη κατάσταση που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση. Δεν ξεχνάμε με πόση  ευαισθησία, σεβασμό και ευγένεια μας συμβούλεψε σε κρίσιμες για εμάς ώρες. Οικογένεια Μαντζουράνη

Christianna M.

Ο κύριος Αλεξίου είναι υπέροχος γιατρός και χαρισματικός άνθρωπος. Με έκανε να νοιώσω ασφαλής από την πρώτη κιόλας στιγμή με την συμπεριφορά του και την προσοχή που μου έδειξε. Σχολαστικός, προσιτός, γεμάτος ευγένεια και καλοσύνη. Δημιουργεί περιβάλλον εμπιστοσύνης και ποιοτική σχέση με τον ασθενή. Νοιώθω πολύ τυχερή που τον γνώρισα.

Katerina Xunogalou

Ο κύριος Αλεξίου είναι ένας καταπληκτικός γιατρός απόλυτα καταρτισμένος, με μεγάλη εμπειρία δίνοντας σωτήρια και άμεση βοήθεια στον άνθρωπο!! Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος , άμεσος , προσιτός κοντά στον ασθενή αλλά και στην οικογένεια !

Dora Eikosideka

Εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω από όλα άνθρωπος που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Απλός και φιλικός, όχι σαν κάποιους “δήθεν” , αναλυτικός και άκρως κατατοπιστικός στην ενημέρωση από την αρχή μέχρι το τέλος. Γιατρός που μπορείς να βασίζεσαι! κ. Αλεξίου σε ευχαριστώ πολύ για όλα, εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Nick Mitsogiannis

Συνάντησα τον κύριο Αλεξίου για μία επέμβαση που χρειαζόταν η μητέρα μου, (84 ετών). Απλός, κατανοητός, ανθρώπινος με υπομονή στο να μας εξηγήσει τις εναλλακτικές που είχαμε. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι με την επέμβαση και θα τον εμπιστευόμουν στο μέλλον χωρίς δεύτερη σκέψη. Κύριε Αλεξίου σας ευχαριστώ.

Sotiris Tziortzis

Εξαιρετικός επιστήμονας με υψηλή κατάρτιση και βαθιά γνώση της επιστήμης του μα πάνω από όλα ένας υπέροχος και προσιτός άνθρωπος. Πάντα παρών και με διάθεση να λύσει και την παραμικρή απορία μας σχετικά με μια πολύπλοκη αλλά άκρως επιτυχημένη επέμβαση της μητέρας μου. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Γιατρέ μας σε ευχαριστούμε από καρδιάς!

Georgia Nanou

Εξαιρετικός ιατρός, υπεύθυνος επαγγελματίας και πάνω από όλα άνθρωπος, κάτι που σπανίζει σε αυτόν τον χώρο. Έχει αντιμετωπίσει περιστατικά που δεν είχαν σαφή ένδειξη για την φύση της ασθένειας με απόλυτη επιτυχία. Τον ευχαριστούμε θερμά για το έργο του. Νικόλαος – Ευαγγελία.

Nikos Toutountzis

Ο χειρουργός ιατρός κ. Αλεξίου εξέτασε, διέγνωσε και εγχείρησε την κύστη κόκκυγος μου, χειριζόμενος όλη την διαδικασία με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Ήταν πραγματικά δίπλα μου σε κάθε στάδιο παρέχοντας μου απόλυτη ενημέρωση με τρόπο που με βοήθησε επίσης να αποβάλλω πλήρως κάθε άγχος και να περάσω την διαδικασία τελείως ανώδυνα. Τον ευχαριστώ από καρδιάς.

Kostas Segditsas

Χειρουργήθηκα πολύ πρόσφατα από τον κύριο Αλεξίου για ενδομητρίωση και πολλά επιπλέον προβλήματα εξαιτίας αυτής. Δύσκολο και μεγάλο χειρουργείο. Τον εμπιστεύτηκα αμέσως. Άλλωστε γνωρίζω τις ικανότητες του εδώ και πολλά χρόνια (έχει χειρουργήσει τον γιο μου αλλά και φιλικό πρόσωπο στο οποίο τον συνέστησα δίχως δεύτερη σκέψη). Σου εμπνέει ασφάλεια. Είναι ευγενικός, υπομονετικός, σου λύνει κάθε απορία σου. Μετά το χειρουργείο είναι παρών. Γενικά είναι ο γιατρός που εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια.

Ioanna Chatzipanagiotou

Συνεργάστηκα με τον κο Αλεξίου ως  ειδικευμένη νοσηλεύτρια χειρουργείου στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Η επιστημονική του κατάρτιση  είναι προφανής και  η ακεραιότητα του χαρακτήρα του  σπάνια. Είναι εξαιρετικός γιατρός και σπουδαίος άνθρωπος. Τον έχω εμπιστευτεί σε προβλήματα υγείας δικά μου και του συζύγου μου και έμεινα απολύτως ικανοποιημένη. Μερόπη Τρ.

Meropi Trianta

…ότι και να πω είναι λίγο… προσιτός, ανθρώπινος, ευγενικός σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι και είσαι σε χέρια σίγουρα και έμπειρα…ένιωσα ασφάλεια σε χειρουργείο δύσκολο( c/a  εντέρου) και να τώρα μετά από χρόνια δεν βρίσκω λόγια να τον ευχαριστήσω!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!?!

Dimitris Koustenis

Για το χειρουργικό πρόβλημα που κατέληξα στον κύριο Αλεξίου μετά από ένθερμη σύσταση της κουνιάδας μου που είναι Διευθύντρια του Σεισμανογλείου , όπου γνώριζε τον γιατρό .Έμεινα απόλυτα ο ικανοποιημένος από την πληρότητα του γιατρού στην διάγνωση καθώς και  στην άρτια επιστημονική του κατάρτιση στην αντιμετώπιση του προβλήματος μου. Δεν θα ξεχάσω ότι με δέχτηκε στο ιατρείο του στο Μαρούσι 26/12 αργία. Ο επαγγελματισμός του και η ανθρώπινη συμπεριφορά του με προτρέπουν να τον συνιστώ ανεπιφύλακτα !

Giannis Neamonitakis

Δεν θα μπορέσω ποτέ να ευχαριστήσω αρκετά τον γιατρό Κωνσταντίνο Αλεξίου και την ομάδα του για την ταχύτητα, τον επαγγελματισμό και την ευγένεια που είχαν από τη φροντίδα μου μέχρι το εξιτήριό μου! Το προσωπικό είναι ευχάριστο, χαμογελαστό και τρυφερό! Παρά το γεγονός ότι οι διακοπές μου δεν πήγαν όπως είχα προγραμματίσει, ήταν πάντα εκεί για μένα. Το γλωσσικό εμπόδιο δεν είναι πρόβλημα, μπορέσαμε να βρούμε πολλές διαφορετικές λύσεις για να επικοινωνήσουμε. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη Johanna και τον Διευθυντή της κλινικής.

Camille Ducoroy

Ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρό μας Κ. Αλεξιου Κωνσταντίνο για την απλότητα την ευγένεια και την στοχευμένη καθοδήγηση που μας έδωσε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Μητέρα μου δίνοντας άμεση και επιτυχή λύση. Η Ανθρώπινη προσέγγιση του αλλά και η άρτια Ιατρική του κατάρτιση είναι πραγματικά χαρακτηριστικά που αισθάνεσαι σιγουριά σεβασμό όπως ακριβώς θα ήθελες να έχεις ιδιαίτερα για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις Ευχαριστούμε πολύ Κ.Αλεξιου.

Nefeli kolokytha

Καλησπέρα σας, σας ευχαριστώ θερμά για όλα όσα κάνατε. Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, πού βιώνουμε εξαιτίας της πρωτοφανούς πανδημίας, η εμπειρία, που αποκόμισα από τη συγκεκριμένη επέμβαση, με άφησε με τις εξαιρετικότερες των εντυπώσεων. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Giannis Zournatzis

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Ένας γιατρός που θα σου απαντήσει σε όλες σου τις απορίες. ευγενικός ήρεμος σαν προσωπικότητα που στο μεταδίδει. Εμένα όπως επίσης και ένα συγγενικό μου πρόσωπο μας ανέλαβε και όλα πήγαν υπέροχα. Ευχαριστώ για όλα.

Dimitra Menti

Ο γιατρός μας Κωνσταντίνος!! χρόνια δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε .Χαρίζει πάντα το  αίσθημα της ασφάλειας στα προβλήματα υγείας.. και υπέροχα χαμόγελα αισιοδοξίας!!! Ένας υπέροχος  άνθρωπος και ένας επιστήμονας άριστος!!!!.Σε  ευχαριστούμε για όλα !!!!Να είσαι πάντα γερός να προσφέρεις και να δημιουργείς αξίες!!

Ioanna Tataraki

Εξαιρετικός γιατρός, υπέροχος άνθρωπος και πλέον.. φίλος! Πριν και μετά την εγχείρηση ήταν πάντα εκεί, μαζί με τον επίσης εξαιρετικό συνεργάτη του, να μου εξηγήσουν, να με στηρίξουν και να με βοηθήσουν… και όλα πήγαν καλά!! Κώστα μου σας ευχαριστώ για όλα!!

Elpida Kriara

Καλησπέρα σας. Ήμουν τυχερή στην ατυχία μου που εγχειρίστηκα από τον Κύριο Αλεξίου είχα καρκίνο στο έντερο με εγχείρησε με απόλυτη επιτυχία αλλά μου φέρθηκε και σαν άνθρωπος υπέροχα και με το χέρι στην καρδιά λέω ότι πρόκειται για άριστο επιστήμονα και υπέροχο άνθρωπο

Kaiti Markaki

Είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του επί τουλάχιστον 20 χρόνια στο Σισμανόγλειο ΓΝΑ, στο Χειρουργείο. Πρόκειται για εξαιρετικό επιστήμονα, άνθρωπο και βέβαια συνεργάτη. Του εμπιστεύθηκα και τον εαυτό μου, αλλά και πολύ δικά μου πρόσωπα.

Barbara Efthymiou

Είναι εξαιρετικός επιστήμονας ο κ. Αλεξίου. Συζητήσιμος, ευγενικός. Από τους ανθρώπους που εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους ασθενείς τους έτσι ώστε να αισθάνονται απόλυτα ήρεμοι και ασφαλείς όταν πρόκειται να τους αναλάβει. Έλενα Κουλουμπή

ATH gamer 100

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Με ενδιαφέρον για τον ασθενή, υπευθυνότητα και βαθιά γνώση του αντικειμένου του. Πολύ προσεκτικός ώστε να έχει πάντα το τέλειο αποτέλεσμα. Η επέμβαση που έκανα ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ευχαριστώ πολύ

Anastasia Pagoni

Ευχαριστώ γιατρέ για την άμεση ανταπόκριση σας, τις λεπτομέρειες όσων αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης και φυσικά στην επίλυση του προβλήματος μου. Φοβερός επιστήμονας μα πάνω από όλα σε εμένα επιδείξατε την ανθρώπινη πλευρά σας. Να είσαστε καλά.

Logios Marios

Ο κ. Αλεξίου είναι μοναδικός επιστήμονας με πολυετή εμπειρία και συνεχή επιμόρφωση. Είναι φοβερός άνθρωπος καθώς ενδιαφέρεται εμπράκτως για τον ασθενή και το θέμα που αντιμετωπίζει ακόμα και μετά την επέμβαση. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Eleftheria Stai

Είναι η πρώτη φορά στην ζωή που χειρουργήθηκα και ο Κύριος Κωσταντίνος Αλεξίου δεν είναι μόνο ο καλύτερος γιατρός που έχω γνωρίσει αλλά και ο καλύτερος άνθρωπος πανό από όλα. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα

Emiralda Cahani

Εξαιρετικός γιατρός! Με έχει στηρίξει πολλές φορές σε θέματα υγείας και εμένα και τον πατέρα μου. Μας έχει χειρουργήσει και τους δυο. Ξέρει πάντα τι να σου πει και πως να σε αντιμετωπίσει. Τον συστήνω παντού ανεπιφύλακτα!!

Iouliana Mousourakou

Εξαιρετικός Ιατρός και άνθρωπος. Δυστυχώς το νομικό μας σύστημα δεν μου επιτρέπει να καταθέσω την τραγική εμπειρία που είχα από συνάδελφο του χειρουργό από τον οποίο με έσωσε. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα Βυρων Γουδελης

Viron Goudelis

Πρόκειται για εξαιρετικό και ταλαντούχο χειρουργό, που πέρα από την πλήρη επιστημονική του υπόσταση και την εμπειρία του, διαθέτει και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, που πραγματικά τον κάνουν ξεχωριστό!

Panos Asprodinis

Εξαιρετικός χειρουργός, αλλά πρώτα από όλα άνθρωπος. Κατανοητός και απόλυτα επεξηγηματικος σε ότι σε απασχολεί. Νιώθεις ασφάλεια και ότι θα είναι δίπλα σου οποιαδήποτε στιγμή. Τσιωλης Κωνσταντίνος.

Eljocator

Κύριε Κωνσταντίνε σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση σας και την προσοχή σας που είχατε , είμαστε ευγνώμων που έχουμε δίπλα μας έναν ιατρό όπως εσάς, σας ευχαριστούμε για όλα!

Varvara Nomikou

Πολύ καλός επιστήμονας με άψογη συνεργασία με τον ασθενή και πάντα πάνω από το τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης!! Χειρουργήθηκα πρόσφατα και όλα πήγαν άψογα!! Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα!!

Nikos Sideris

Εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ φιλικός, καθοδηγητικός. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Άριστος γιατρός με υψηλή επιστημονική κατάρτιση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Dimitris Xristodoulou

Το καλωσόρισμα ενός γιατρού λες και σε βάζει στο σπίτι του, γίνεται βάλσαμο για κάθε ασθενή, σου εμπνέει εμπιστοσύνη και απαλύνει τους πόνους. Είμαι παντοτινή οπαδός του

Jogia Lymperopoulou

Εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ φιλικός, καθοδηγητικός. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Άριστος γιατρός με υψηλή επιστημονική κατάρτιση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Nadia Pap

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος! Η επέμβαση μου πήγε πολύ καλά με ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο. Επίσης ότι κ να χρειαστώ τον βρίσκω κατευθείαν στο κινητό του πρόθυμο να λύσει τις ανησυχίες μου !

Kiriaki Koratzani

Ευχαριστώ πολύ τον εξαιρετικό γιατρό για την πετυχημένη επέμβαση όπως επίσης και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής. Συγχαρητήρια για το έργο σας και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Eirini Xalari

Εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Είναι χαρά του ασθενή να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι στις δύσκολες στιγμές του. Γιατρέ σ’ ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορά.

Nikos Moulatsiotis

Ο κος Αλεξίου είναι ένας εξαιρετικός γιατρός. Αντιμετώπισε το πρόβλημά μου, άμεσα και αποτελεσματικά. Γιατρέ, σας ευχαριστώ πολύ για την φροντίδα.

Eleftheria Nosi

Εξαιρετικός γιατρός, ευγενικός και με πολύ υπομονή!!Με χειρούργησε για ενδομητρίωση και όλα πήγαν τέλεια. Χαίρομαι πολύ που τον γνώρισα!! Σας ευχαριστώ γιατρέ για όλα!

Xrisa Pantazi

Εξαίρετος επιστήμονας και υπέροχος άνθρωπος! Ευγενικός , προσιτός, με αγάπη για τη δουλειά του! Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα!

Eirini Karaviti

      Ο Χειρουργός Αλεξίου χαρακτηρίζεται από ήθος, ευαισθησία  για τους ασθενείς του και πάνω από όλα τέλειος χειρουργός. Επιστημονικά άρτια καταρτισμένος !!!

Georgia Grigoropoulou

Εξαιρετικός, τόσο σαν γιατρός όσο και σαν άνθρωπος. Με ενδιαφέρον για τον ασθενή, υπευθυνότητα και γνώση. Είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεσαι!

Katerina Davari

Εξαιρετικός επιστήμονας με άψογη επικοινωνία και πάντα δίπλα στον ασθενή. Σαφής, αναλυτικός και επεξηγηματικός. Κώστα σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα.

Antonis Christodoulou

Χαίρομαι που μου πρότειναν τον κο. Αλεξίου γιατί έκανε όλη την διαδικασία της επέμβασης πολύ πιο εύκολη και με ειλικρίνεια περιέγραψε την διαδικασία. Με χαρά τον προτείνω

Maria Kardasilari

Όταν η δεξιότητα στα χέρια ενός χειρουργού συναντά την ανθρώπινη φύση ενός κλινικού γιατρού φέρει την υπογραφή Κωνσταντίνος Αλεξίου!

Georgia Koutoulaki

Θαυμάσιος τόσο σαν γιατρός όσο και σαν άνθρωπος. Με ενδιαφέρον για τον ασθενή, υπευθυνότητα, αλλά και γνώση. Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!!

Gianna Radi

 Εξαιρετικός γιατρός εξαιρετικός άνθρωπος σε κάνει να αισθάνεσαι απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια!! Τον ευχαριστώ πολύ για όλα!

Christos Mantakas

Εξαιρετικός χειρουργός. Γνώστης συνολικά της ιατρικής επιστήμης. Απόλυτα φιλικός προς τον ασθενή.

      Kostas Stamoulos

Άριστος επιστήμονας και άνθρωπος. Επιστημονικά καταρτισμένος, αποτελεσματικός με άριστη συμπεριφορά.

Eleni Koutinou

Εξαιρετικός γιατρός κ υπέροχος άνθρωπος!!! Ανά πάσα ώρα και στιγμή διαθέσιμος κ εξυπηρετικός!!’

Maria Fotika

Εγχείρηση βουβωνοκήλης. Όλα πήγαν πολύ καλά, πολύ απλά και πιο εύκολα απ’ ό,τι τα περίμενα. Ευχαριστώ πολύ!!!

Fotis Kouris

Έκανα μια επέμβαση με τον Κύριο Αλεξίου , έμεινα πολύ ευχαριστημένη, είναι εξαιρετικός γιατρό !

Dimitra Mpatzaka

Θεωρώ ότι είναι από τους καλυτέρους χειρουργούς, και πάλι ευχαριστώ γιατρέ για όλα!!

Thanasiss Zafiropoulos

Σωστή διάγνωση του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζα και άμεση λύση.

Panos Tk

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ntora Ailianou

Εξαιρετικός στη δουλειά του, συστήνεται ανεπιφύλακτα

Nikos Athanasiadis

Πρώτα εξαιρετικός άνθρωπος και έπειτα εξαιρετικός επιστήμονας.

Persa Manikou

Ολα τελεια!Ιδιαιτερη προσοχη!!!

Ioanna Panagodimou